Justin Bieber på Westfield

I måndags tog jag och Emma bussen till Westfield i Shepard's Bush för att se Justin Bieber tända julbelysningen där. När vi kom dit fick vi reda på att man fick inte gå innanför VIP-området utan ett band som man bara fick om man varit där 7am. Så himla dåligt tyckte vi. För om man inte var innanför VIP-området fick man inte se honom. Bara höra och kolla på en storbildsskärm.

Fördrev tiden med deras fria internet och klockan fem var det dags. Först kom en DJ och spelade lite peppmusik och sen hoppade Justin Bieber ut och ljudet från alla tjejer som skrek var helt öronbedövande. Han sa inte så mycket och det han sa hörde man inte för alla skrek så fasligt. Och sen körde han fyra låtar. Är igen Bieber-expert, men två av låtarna var iallafall ”Baby” och ”Never Say Never”. De andra två var antingen nya, kända eller jullåtar. Kan man ju gissa iallafall.
(här ska det vara en bild, men internet krånglar som vanligt, klistrar in den sen)

Det var väl ungefär var som hände. Han tände belysningen. Var allt som allt på scen i ungefär 20 minuter, vilket kändes lagom för mig, men jag tyckte det var hemskt snålt mot alla söta, gråtande fans som hade väntat sen tidigt på morgonen.


Kommentarer
Postat av: matilda

2011-11-13 @ 18:06:48
Postat av: matilda

händelserikt haha så himla härligt att höra när du berätta om det ! vi ses snart puss

2011-11-13 @ 18:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0