Liten pubrunda

Träffade som sagt Rebecca igår. Vi gick först en kort sväng till Starbucks för att hälsa på vår nya svenska vän. Sen bestämde vi oss för att dra till en pub. Det blev nån liten blå på hörnet i närheten av Holborn. Bestämde oss för att inte göra den traditionella rundan med öl utan testa nya saker. Så vi tog varsin flaska där det bara stod ett "h" på. Den var god, men smakade bara juice. Stället var mysigt, typsik engelsk pub liksom.

Efter juicedrinken drog vi vidare ner mot Covent Garden och satte oss i baren på ett ställe och drack svensk cider. Stod det till och med på glasen - "Cider from Sweden", Rebecca var överförtjust, haha. Satt där och pratade en bra stund medan vi kollade in den enda bartendern med charm. Fast han verkade missuppfatta våra blickar hela tiden för så fort vi kollade kom han springande och frågade om allt var okej.

När vi hade druckit upp cidern drog vi vidare ner mot korsningen Charing Cross Road/Shaftesbury Avenue där vi avslutade vår lilla pubrunda med att dricka blå vodka. Finfin kväll alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0