Nycklar, internet och spya

I måndags var det första morgonen i lägenheten. Så himla fint att vakna upp i sin egen lägenhet i London. Duschade och fixade till mig, men eftersom det inte fanns någon frukost hemma (eftersom både Tesco och våra bästisar bredvid var stängda) så hoppade jag det. Skyndade till Svenska Kyrkan och lämnade nycklar och sa hejdå och lite sånt där.

Åkte tillbaka till vår lägenhet och släppte in Johanna (vår nya roommate!). Visade henne runt och sen väntade vi på Emma. Åt nudlar till frukost/lunch när hon kom (klockan halv två..) och hoppade sen på bussen som går precis utanför.

Helt plötsligt hör vi hur någon spyr på nedervåningen och bussen svänger in till kanten och busschauffören kommer upp och säger att bussturen är slut för någon har spytt och när vi kommer ner spyr nästan jag för det är verkligen över halva golvet.

Hoppar av bussen och ser att vi har stannat precis framför ett ställe som kopierar nycklar. Helt perfekt eftersom det var en av de grejerna vi skulle göra i stan. Går in och kommer ut typ 10 minuter senare – £24 fattigare och sex nycklar rikare. Fatta! Han gjorde sex nycklar på fem minuter. Vi blev helt imponerade!

Hoppar på en annan buss i alla fall och det tog över en timme innan vi kom till Leicester Square. Helt galet! Satt fast i trafiken i 40 minuter. Fattar varför det alltid är så få människor på bussarna (förutom när tunnelbanan inte går, som i söndags, då blir det panik på bussarna istället!)

Fixar iallafall internet. Och en skruttmobil till Emma. Åker till Tesco och handlar mat. Äter middag. Snackar, chattar, går och lägger oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0